Heren

Dames

Floris van Bommel

Stijlvol, tijdloos en een echte musthave voor de jonge man van deze tijd, de schoenen van Floris van Bommel. Floris van Bommel is het jongere design van het traditionele familiebedrijf van Bommel dat sinds 1734 hoogwaardige kwaliteitsschoenen ontwerpt. De Floris van Bommel-lijn is ontworpen door creatief directeur Floris van Bommel.

Floris van Bommel vormt samen met zijn broers Reynier en Pepijn de negende generatieschoenmaker bij Van Bommel. Floris trad in de voetsporen van zijn betovergrootvader door een eigen lijn op te zetten. De schoenen van Floris van Bommel zijn trendy en eigentijds waarbij hippe kleuren en eigenwijs design niet worden geschuwd. Toch houdt Floris van Bommel de geschiedenis van Van Bommel in ere. Floris van Bommel heeft bewezen met een scherp oog voor mode en design een ijzersterke collectie te kunnen neerzetten met de bekende Van Bommel kwaliteit. Van nette veterschoenen met broque details tot aan hippe sneakers, Floris van Bommel heeft ze allemaal. De schoenen van Floris van Bommel worden vervaardigd met eeuwenoude kennis die van vader op zoon is overgedragen.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal. Door deze vervaardiging staat elk paar Floris van Bommel schoenen en sneakers voor duurzaamheid en kwaliteit. De lijn van Floris van Bommel staat voor een nieuwe generatie, voor trendy en bijtijds. Van hippe belijningen tot aan gekleurde zolen en inspirerende kleuren. Floris van Bommel biedt classic, dressed en casual modellen. Van geklede Floris van Bommels tot aan sneakers en bootjes. Floris van Bommel, een echte trendsetter.

Toont alle 51 resultaten